seniorka @ 27 Jan 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1501698edit: W tej chwili znalazłam w "Smakach i aromatach" prawie wszystko o blinach, łącznie ze składnikami i smażeniem. To już mamy. Natomiast chcę przytoczyć, co podaje się do blinów i jak się je jada.Seniorko, wydaje mi się, że te informacje lepiej byłoby podać jako kolejny post w tym temacie:
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...t&p=1501419
niż przy tym przepisie, który nie jest jedynym na forum przepisem na bliny.
Więcej osób z nich wówczas skorzysta.
Joanna @ 13 Jun 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1609417Mleka też było za mało, więc dolałam wody. Czekam, aż ciasto wyrośnie i zastanawiam się, co z niego wyjdzie...
Co? Pycha !
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.