Sylvia @ 13 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737975Nie pamiętam, żeby było jakoś szczególnie ciężko...ale masz na myśli, że masa taka zbita? Bo jeśli nie to chyba wina bakalii
Zbita własnie.
Dałam mniej masła - bałam się, że nie zastygnie ale tak sie nie stało. Moze to mleko granulowane mocniej się "wiąże"![]()
Nastepnym razem dam jeszcze mniej masła![]()
moni20 @ 18 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=739678Niestety nie zrobie bo maz nie jest zainteresowany tym blokiem ale ja z checia bym go zjadla ...Nie rozumiem co w takim razie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić dla siebie.
hazo @ 18 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=739697Nie rozumiem co w takim razie stoi na przeszkodzie, żeby zrobić dla siebie.nie dam rady pochlonac pol keksowki, a jak robie cos dla samej siebie to mi sie zazwyczaj nie chce...
poczekam az bede miec zapowiedzianych gosci i wowczas zrobie dla wszystkich
Ilona @ 19 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=739807Dałabyś rade. W 2 dni by Ci poszedłwciąga jak chodzenie po bagnach![]()
Pytanie tylko, czy Moni chce takiego efektu... Ja bym nie chciała![]()
Lud_ @ 19 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=739914Pytanie tylko, czy Moni chce takiego efektu... Ja bym nie chciała
Lud masz racje... jak goscie beda to zrobie przynajmnie sama calego nie zjem![]()
moze i bym wtrynila ... tylko probuje zrzucic kilka kilo ale jakos mi nie wychodzi przez tego cina
Ciagle jakies pysznosci i sila musze sie opanowywac aby znowu czegos pysznego nie upiec .. a liste pysznosci do wyprobowania mam dluuuuuuuuuuuuuga !!![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.