vespertine
Member
- Paź 17, 2007
- 133
- 0
- 0
Moj blok już w lodówce. Jest z orzechami laskowymi, włoskimi i żurawiną. Nie mogę się doczekać jutra

Sillva @ 28 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950436Caritka, dobre![]()
Jednak wolałabym zrobić jedną wersję, więc pomyślałam, że dodam troszkę więcej mleka w proszku w przepisie Lullaby, bo się boję, że będzie zbyt płynne![]()
Nie mogę się doczekać ale to za jakiś czas zrobię jak kupię mleko w proszku i bakalie![]()
Dziękuję za miłe powitanie
Ja robilam z przepisu Sylvii i nie musialam niczego wiecej dodawac![]()
mysz @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=952973zrobiłam, z orzechami włoskimi, suszonymi morelami i płatkami migdałów, wersja z herbatnikami i biszkoptami.
Słodkie ale pyszne, tylko ciężko się kroi. Mleko dałam granulowane odtłuszczone bo innego w sklepie nie było.A kto by przechowywał takie pyszności?Żartuję
Ja tam zamierzamzrobić w najbliższym czasie,to się pochwalę fotkami.
Jakie mleko polecacie?Bo ja widzialam takie 26%, w niebieskim opakoaniu, ale to chyba nie jest to niebieskie chwalone wszedzie![]()
Może mi ktoś podać firmę??
Canditti @ 3 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=962157Może mi ktoś podać firmę??OSM Siedlce. Ostatnio używałam Krasnegostawu, też niezłe. Ale na pewno nie jest "niebieskie".
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.