vespertine
Member
- Paź 17, 2007
- 133
- 0
- 0
Moj blok już w lodówce. Jest z orzechami laskowymi, włoskimi i żurawiną. Nie mogę się doczekać jutra
Sillva @ 28 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950436Caritka, dobre
Jednak wolałabym zrobić jedną wersję, więc pomyślałam, że dodam troszkę więcej mleka w proszku w przepisie Lullaby, bo się boję, że będzie zbyt płynne
Nie mogę się doczekać ale to za jakiś czas zrobię jak kupię mleko w proszku i bakalie
Dziękuję za miłe powitanieJa robilam z przepisu Sylvii i nie musialam niczego wiecej dodawac
mysz @ 7 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=952973zrobiłam, z orzechami włoskimi, suszonymi morelami i płatkami migdałów, wersja z herbatnikami i biszkoptami.
Słodkie ale pyszne, tylko ciężko się kroi. Mleko dałam granulowane odtłuszczone bo innego w sklepie nie było.A kto by przechowywał takie pyszności?ŻartujęJa tam zamierzamzrobić w najbliższym czasie,to się pochwalę fotkami.Jakie mleko polecacie?Bo ja widzialam takie 26%, w niebieskim opakoaniu, ale to chyba nie jest to niebieskie chwalone wszedzie Może mi ktoś podać firmę??
Canditti @ 3 Apr 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=962157Może mi ktoś podać firmę??OSM Siedlce. Ostatnio używałam Krasnegostawu, też niezłe. Ale na pewno nie jest "niebieskie".
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia