Bosssskie Brownie

Sinistra

Member
Lut 21, 2005
16,701
3
38
ewunia123 @ 28 Aug 2008 napisał:
index.php?act=findpost&pid=743700Upiekłam dzisiaj to ciasto.Przepięknie wyrosło,już się cieszyłam ale po wyjęciu z piekarnika opadło i zrobił się potworny zakalec
cry_1.gif
.Ale mimo wszystko smak
mniam.gif
Ale taka jest właśnie uroda brownie. Zobacz sama.
Zdjęcia poglądowe z GP: wątek Szellki, Saiss, Liski i Vanilli
 

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Zrobiłam, zdjecie Syso mnie do tego zmusiło. Użyłam gorzkiej czekolady 70%.
Podane z sorbetem gruszkowym to zupełny obłęd. Jaco, masz motywacje żeby wyciągnąć w końcu swoją maszynę do lodów.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

anowid

Member
Lut 19, 2007
562
0
0
Upieczone rankiem i do popołudniowej kawki/herbatki zjedzone! Zostało już tylko wspomnienie i talerzyki z okruszkami w zmywarce
icon_mrgreen.gif
 

Karo_

Member
Wrz 20, 2008
3
0
0
wygląda apetycznie i chcę zrobić ale mam jedno pytanko, czy orzechy wystarczy posiekać czy muszą być mielone?
Doradźcie proszę
 

mponia

Member
Wrz 11, 2007
1
0
0
A ja mam innego rodzaju pytanie. ile to jest 50 g orzechów włoszkich? tzn. ile łyżek, czy szklanki. Nie mam wagi kuchennej ,
lecker.gif
więc wolę sie upewnić
 

granola

Member
Lis 12, 2007
304
0
0
tym razem wykorzystalam to ciasto na tort, upieklam 3 placki i przelozylam kremem ajerkoniakowym
i odziwo nie bylo za slodkie
fiesgrins.gif