Sinistra @ 7 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=428528I dobrze. Pomyśl sobie, że zjadłaś i za mnie.![]()
Ja nie mogę- alergia+ dieta a brak mi okrutnieTo powiedz jak znowu będziesz miała ochote to zrobie i zjem za nas obie![]()
ewalukas @ 7 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=428967Co nie chce zastygnąć? czekolada czy samo ciacho?u mnie jeszcze kawalunio jest w lodowce i też nie takie jak na zdjęciu, taki budyń, tylko gęściejszy
spodziewałam się że będzie do pokrojenia jak blok czekoladowy (powtarzam się)![]()
![]()
A to do wyżarcia łyżeczką
Czekolada nie chciała zastygnąć. Masa była ok w trakcie przygotowywania, więc sądzę, że po upieczeniu spokojnie da się pokroić choć nie oczekuję że będzie twarda. Dałam 200 g płatków owsianych i ok 120 g musli.
Nutka @ 8 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=429143A może być dżem kwaśny jabłkowy?
i budyń karmelowy?Zrób - zobaczymy![]()
miszka52 @ 8 Jan 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=429231A ja nie bardzo umiem się zdecydować, czy "miksowanie" to ma być tylko wymieszanie mikserem, czy też całkowite rozdrobnienie na miałko?Też miałam o to pytać. Bo ja tylko porządnie wymieszałam, nie mam miksera. Zastanawiałam się tylko czy nie zmiksować wszystkiego w robocie na gładką masęA może właśnie trzeba było tak zrobić?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.