Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bułeczki wachlarzyki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="mirabbelka" data-source="post: 455013" data-attributes="member: 232"><p>mam ksiazke z ktorej pochodza oryginalne zdjecia, ktore wkleila Joanna, one tam nazywaja sie Fan Tans - specjalnosc z Nowej Anglii</p><p></p><p>ale przepis odrobine rozni sie od podanego:</p><p>2 lyzeczki drozdzy instant albo 15 g swiezych</p><p>1/2 lyzeczki cukru</p><p>200 ml letniego mleka</p><p>375g maki</p><p>1/2 lyzeczki proszku do pieczenia</p><p>1/2 lyzeczki soli</p><p>60g plynnego masla do posmarowania</p><p></p><p>no, ale maslanka czy kefir wlasnie wymagaja dodania sody, chyba...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mirabbelka, post: 455013, member: 232"] mam ksiazke z ktorej pochodza oryginalne zdjecia, ktore wkleila Joanna, one tam nazywaja sie Fan Tans - specjalnosc z Nowej Anglii ale przepis odrobine rozni sie od podanego: 2 lyzeczki drozdzy instant albo 15 g swiezych 1/2 lyzeczki cukru 200 ml letniego mleka 375g maki 1/2 lyzeczki proszku do pieczenia 1/2 lyzeczki soli 60g plynnego masla do posmarowania no, ale maslanka czy kefir wlasnie wymagaja dodania sody, chyba... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bułeczki wachlarzyki
Top
Bottom