Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bulka bagietkowa z rodzynkami i orzechami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 202478" data-attributes="member: 59"><p>a ja pierwszy raz nie dodalam kropli wody wiecej niz w przepisie</p><p></p><p>troche sie motalam lyzka, a do konca zagniotlam reka. Zapowiada sie swietnie. Miekkie i elastyczne ciasto. Ale nie wzielam maki chlebowej, a mieszana. Tu chyba wszystkie chlebowe, dlatego mam takie problemy. </p><p>Rosnie tym razem w lodowce. Nie ma mowy, zebym czekala do polnocy z pieczeniem. </p><p>Za to z samego rana .........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 202478, member: 59"] a ja pierwszy raz nie dodalam kropli wody wiecej niz w przepisie troche sie motalam lyzka, a do konca zagniotlam reka. Zapowiada sie swietnie. Miekkie i elastyczne ciasto. Ale nie wzielam maki chlebowej, a mieszana. Tu chyba wszystkie chlebowe, dlatego mam takie problemy. Rosnie tym razem w lodowce. Nie ma mowy, zebym czekala do polnocy z pieczeniem. Za to z samego rana ......... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Bulka bagietkowa z rodzynkami i orzechami
Top
Bottom