Ilona @ 14 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855421Czy to wytrzyma jak zrobie w piątek późnym wieczorem i podam rano (baardzo wczesnie) w sobotę![]()
Nie zmieni czasem koloru na jakis bury![]()
(w lodowce oczywiscie bym trzymała)U mnie nigdy nie stało dłużej niż godzinę, ale w tym czasie się nie zmieniało. A robi się faktycznie tylko 5 min, więc chyba lepiej zrobić rano. Zrobić koniecznie, bo jest pyszne!
paula @ 14 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855500hm, robilam wczoraj i moze to ze wzgledu na to ze zamiast kawy rozpuszczanej dalam sypana, to nam jakos to nie podeszlo, ale to tak jak pisze nie doczytalam przepisu i pewnie dlategoOj, wydaje mi się, że kawa sypana zdecydowanie może popsuć ten pyszny napój. Polecam spróbować z rozpuszczalną![]()
jaxja @ 14 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855529U mnie nigdy nie stało dłużej niż godzinę, ale w tym czasie się nie zmieniało. A robi się faktycznie tylko 5 min, więc chyba lepiej zrobić rano. Zrobić koniecznie, bo jest pyszne!OK. Jak plan wypali to juz sie poswiece i wstane o tej 5tej jutro zeby zrobic![]()
Ilona @ 15 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855923Od jakiego baranka![]()
![]()
![]()
Będę robić jutro rano. Zresztą i tak musze wstać zeby upiec zawijańce i naleśniki usmażyć to akurat w "miedzyczasie" zrobie kawe.
Banany i mleko mam w lodówce to będzie zimne i podam bez schładzania (bo juz nie zdąży się schłodzić)
bananki-baranki to baranie rogi, banan jest taki zakręcony troszkę, a nazwa też ciekawa![]()
Ilona @ 15 May 2009 napisał:
kasha @ 16 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855988bananki-baranki to baranie rogi, banan jest taki zakręcony troszkę, a nazwa też ciekawa
Aaa w zyciu bym nie wpadłą![]()
samanta @ 17 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=856221Mogę być?Jasne![]()
Zrobilam, skonsmowane - ja mowię smaczne (ale ja bananów nie lubie) a docelowy konsument mowi, że pyszne![]()
![]()
Fotki beda.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.