Ilona @ 14 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855421Czy to wytrzyma jak zrobie w piątek późnym wieczorem i podam rano (baardzo wczesnie) w sobotę
Nie zmieni czasem koloru na jakis bury
(w lodowce oczywiscie bym trzymała)U mnie nigdy nie stało dłużej niż godzinę, ale w tym czasie się nie zmieniało. A robi się faktycznie tylko 5 min, więc chyba lepiej zrobić rano. Zrobić koniecznie, bo jest pyszne!
paula @ 14 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855500hm, robilam wczoraj i moze to ze wzgledu na to ze zamiast kawy rozpuszczanej dalam sypana, to nam jakos to nie podeszlo, ale to tak jak pisze nie doczytalam przepisu i pewnie dlategoOj, wydaje mi się, że kawa sypana zdecydowanie może popsuć ten pyszny napój. Polecam spróbować z rozpuszczalną
jaxja @ 14 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855529U mnie nigdy nie stało dłużej niż godzinę, ale w tym czasie się nie zmieniało. A robi się faktycznie tylko 5 min, więc chyba lepiej zrobić rano. Zrobić koniecznie, bo jest pyszne!OK. Jak plan wypali to juz sie poswiece i wstane o tej 5tej jutro zeby zrobic
Ilona @ 15 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855923Od jakiego baranka
Będę robić jutro rano. Zresztą i tak musze wstać zeby upiec zawijańce i naleśniki usmażyć to akurat w "miedzyczasie" zrobie kawe.
Banany i mleko mam w lodówce to będzie zimne i podam bez schładzania (bo juz nie zdąży się schłodzić)bananki-baranki to baranie rogi, banan jest taki zakręcony troszkę, a nazwa też ciekawa
Ilona @ 15 May 2009 napisał:
kasha @ 16 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=855988bananki-baranki to baranie rogi, banan jest taki zakręcony troszkę, a nazwa też ciekawaAaa w zyciu bym nie wpadłą
samanta @ 17 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=856221Mogę być?Jasne
Zrobilam, skonsmowane - ja mowię smaczne (ale ja bananów nie lubie) a docelowy konsument mowi, że pyszne
Fotki beda.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia