Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka na jogurcie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 894654" data-attributes="member: 4258"><p>JotHa, ja zawsze piekę w szklanej keksówce. Wtedy mam takie ładne kromeczki. Smaruję jajkiem (dzisiaj zostawiłam tak gdzieś 1/4 tego rozbełtanego jaja), po wyrośnięciu. Nie opada. Robię to pędzelkiem (takim z włosia, ale widziałam fajne silikonowe), dośc delikatnie, ale bez przesady. Zważam jedynie na to, aby to jajko nie było prosto z lodówki. Właśnie, kiedyś smarowałam jakieś drożdżowe takim zimnym jajkiem i to był ten jedyny raz kiedy sobie siadło i w piekarniku już się nie podniosło (no, może ociupinkę)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 894654, member: 4258"] JotHa, ja zawsze piekę w szklanej keksówce. Wtedy mam takie ładne kromeczki. Smaruję jajkiem (dzisiaj zostawiłam tak gdzieś 1/4 tego rozbełtanego jaja), po wyrośnięciu. Nie opada. Robię to pędzelkiem (takim z włosia, ale widziałam fajne silikonowe), dośc delikatnie, ale bez przesady. Zważam jedynie na to, aby to jajko nie było prosto z lodówki. Właśnie, kiedyś smarowałam jakieś drożdżowe takim zimnym jajkiem i to był ten jedyny raz kiedy sobie siadło i w piekarniku już się nie podniosło (no, może ociupinkę) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chałka na jogurcie
Top
Bottom