beata-74 @ 1 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=879828Smaczny serniczek u mnie tez na spodzie pieczonym, z przepisu ktory podała Lud_ dzieki
Śliczny. Mój wyglądał praktycznie identycznie.![]()
madziawoj @ 23 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=885521Zrobiłam ponownie. Tym razem z sera śmietankowego z Biedronki, z 1,5 porcji. Sernik wyśmienity, zachwycił moich gości. Szkoda, że sezon wiśniowy już się kończy
Popisowy! A w jakiej tortownicy piekłaś z tej porcji?
Lud_ @ 23 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=885555Popisowy! A w jakiej tortownicy piekłaś z tej porcji?Dziękuję bardzo
Piekłamo w tortownicy 26cm i nie wyszedł bardzo wysoki. Chociaż skoro Ty pieczesz spód kruchy ( u mnie ciasteczkowy) to będzie idealnie.
madziawoj @ 23 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=885577Dziękuję bardzo
Piekłamo w tortownicy 26cm i nie wyszedł bardzo wysoki. Chociaż skoro Ty pieczesz spód kruchy ( u mnie ciasteczkowy) to będzie idealnie.![]()
olcieek @ 23 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=885646muszę napisać że babci b. smakował![]()
troszkę inaczej zrobiłam bo nie maziałam po wierzchu tylko na wierzch dałam jeszcze polewę ze śmietany, ale wyszedł sernik pierwsza klasa.
dziękuję Marghe
Marghe?![]()
Margot @ 20 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=893496Gucio
Margot![]()
![]()
![]()
ten sernik jest naprawdę rewelacyjny - my kochamy serniki więc prawie co tydzień obowiązkowo jest u nas któryś z przepisów sernikowych z Cincina. Ten nas szczególnie urzekł i będziemy do niego często powacać.
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.