Elzuniu, z Twojego opisu wynika, że cebulkę dodałaś w trakcie składania ciasta w bochenek czyli tak jak ja dodałem ser i papryczki (składając, dodatki znalazły się wewnątrz). Możliwe, że cebulce było za ciemno i/lub za zimno wewnątrz bochenkaAle ja dokladnie tak zrobilam jak Gucio pisal, dalam pod koniec wyrabiania.
A cebulka byla na skorce albo w skorce. Przed pieczeniem jej tam nie bylo.
Piekłaś tak krótko jak w przepisie?Właśnie wsadziłam do piekarnika.Simona kochana dzięki ci stokrotne![]()
Chlebek wyszedł wspaniały, pięknie się wyrobił, pięknie wyrósł, wypiekł i jest pyszny.
Zdjęcie w przekroju robione teraz wieczorem więc światło kiepskie, a lampa w aparacie dość mocno błyska, trochę za mocno rozświetliła obraz.
Pokaż załącznik 96643 Pokaż załącznik 96644
7 lat temu? A gdzieżbym ja to pamiętałaPiekłaś tak krótko jak w przepisie?Właśnie wsadziłam do piekarnika.
O Jezu nie popatrzyłam na datę7 lat temu? A gdzieżbym ja to pamiętałaJa mam rycerską głowę czyli zakuty łeb i takie detale się mnie nie trzymają
Ja od dwóch dni szukam mężowskich leków na nadciśnienie, które wykupiłam w aptece i pamiętam tylko, że mu w domu pokazywałam, a że mamy remont to je schowałam, żeby nie zaginęły i one właśnie wzięły i zaginęły![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.