Chleb Owieczki

Jeska

Member
Gru 2, 2009
339
0
0
Witam. Mam pytanie, jako poczatkujaca "wypiekaczka" chleba. Zrobilam wczoraj pszenny, upieklam pierwszy raz na kamieniu i po raz pierwszy wyrosl mi slicznie do gory, ale pekl mi z boku i zrobil sie troche koslawy, bo urosl w bok w tym peknieciu, no i juz to pekniecie sie tak nie zarumienilo. Dlaczego mi pekl? Bede wdzieczna za wszelkie porady.
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Siedzi w piekarniku
icon_smile.gif
Dalam mieszanke maki gryczanej, ciemnej chlebowej i zwyklej bialej...az sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie
icon_mrgreen.gif
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Pyszny!
lecker.gif
Tylko piekl mi sie poltorej godziny i dalej wilgotnawy jest w srodku...ale to pewnie wina mojego piekarnika.
Dziekuje bardzo za przepis!
bussi.gif
 

Załączniki

  • DSCF1367.JPG
    DSCF1367.JPG
    241.9 KB · Wyświetleń: 0
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy