Wiesz, może niezbyt precyzyjnie sie wyraziłam. Ja piekę ten chleb dokładnie wg przepisu, tzn z dodatkiem mąki zwykłej. I wychodzi, jak wychodzi. W sumie to ładnie rośnie, ale te dziurki wewnatrz chleba są jednak małe.
Chodziło mi o to, że Gucio do chleba dodał chyba (?) mąkę zwykłą (w przeważającej ilości), zamiast pełnoziarnistej, jak jest w przepisie. Bo tak ładnie wyrośnięte chlebki (z ładnymi dziurkami w środku), mi przynajmniej, wychodzą tylko wtedy ,gdy robię chleb z czyszczonej mąki.
Często robię ten chleb, ale chyba coś przydało by się poprawić. Tylko nie bardzo wiem co.
Chodziło mi o to, że Gucio do chleba dodał chyba (?) mąkę zwykłą (w przeważającej ilości), zamiast pełnoziarnistej, jak jest w przepisie. Bo tak ładnie wyrośnięte chlebki (z ładnymi dziurkami w środku), mi przynajmniej, wychodzą tylko wtedy ,gdy robię chleb z czyszczonej mąki.
Często robię ten chleb, ale chyba coś przydało by się poprawić. Tylko nie bardzo wiem co.