Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="gracha" data-source="post: 1366965" data-attributes="member: 1585"><p>Piękne wasze chleby i aż pachną przez monitor! Ja piekę na zakwasie, ale skuszę się kiedyś na ten. Mam tylko pytanie. Chce Wam się piec po jednym chlebku zamiast upiec np 3 bo tyle blaszek pewnie wejdzie do piekarnika i chleby zamrozić? Ja piekę po 3, kroję na połowy, mrożę i mam na jakiś czas spokój. A smaczne są po rozmrożeniu nadal. Można na chwilę wsadzić do piekarnika ale ja tego nie robię.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gracha, post: 1366965, member: 1585"] Piękne wasze chleby i aż pachną przez monitor! Ja piekę na zakwasie, ale skuszę się kiedyś na ten. Mam tylko pytanie. Chce Wam się piec po jednym chlebku zamiast upiec np 3 bo tyle blaszek pewnie wejdzie do piekarnika i chleby zamrozić? Ja piekę po 3, kroję na połowy, mrożę i mam na jakiś czas spokój. A smaczne są po rozmrożeniu nadal. Można na chwilę wsadzić do piekarnika ale ja tego nie robię. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
Top
Bottom