Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="AnnaB." data-source="post: 1492544" data-attributes="member: 8144"><p>Tym razem użyłam samej mąki orkiszowej i to typ 2000, czyli poszłam na całość. Chlebek bardziej zwarty, cięższy, ale jak takie właśnie lubię. Jak najbardziej udany. </p><p>A jak pomyślę ile w nim skarbów, mniam, delektuję się każdym kęsem. Rodzinie takoż smakuje.</p><p></p><p>Jak myślicie, czy cukier jest potrzebny, można dać go mniej (wcale), zastąpić miodem, czy to już przesada?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AnnaB., post: 1492544, member: 8144"] Tym razem użyłam samej mąki orkiszowej i to typ 2000, czyli poszłam na całość. Chlebek bardziej zwarty, cięższy, ale jak takie właśnie lubię. Jak najbardziej udany. A jak pomyślę ile w nim skarbów, mniam, delektuję się każdym kęsem. Rodzinie takoż smakuje. Jak myślicie, czy cukier jest potrzebny, można dać go mniej (wcale), zastąpić miodem, czy to już przesada? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
Top
Bottom