Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1546522" data-attributes="member: 956"><p>Dziś po długiej przerwie upiekłam ten chleb. Bez &quot;mącznych eksperymentów&quot; - u mnie dokładnie wg przepisu z krupczatki. Przeczytałam kilka ostatnich wpisów i nie mogę się zgodzić z tym, że ten chleb upieczony z krupczatki się kruszy. Dawno go nie piekłam, ale dobrze pamiętam, że on zadziwiająco długo był wilgotny i bardzo smaczny. </p><p></p><p>[ATTACH=full]90801[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]90808[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]90807[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1546522, member: 956"] Dziś po długiej przerwie upiekłam ten chleb. Bez "mącznych eksperymentów" - u mnie dokładnie wg przepisu z krupczatki. Przeczytałam kilka ostatnich wpisów i nie mogę się zgodzić z tym, że ten chleb upieczony z krupczatki się kruszy. Dawno go nie piekłam, ale dobrze pamiętam, że on zadziwiająco długo był wilgotny i bardzo smaczny. [ATTACH=full]90801[/ATTACH] [ATTACH=full]90808[/ATTACH] [ATTACH=full]90807[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
Top
Bottom