Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aga9999" data-source="post: 661001" data-attributes="member: 2169"><p>Tez kiedys natrafilam na ten przepis na forum gazety i zrobilam, ale wg mnie za duzo drozdzy teraz robie z 1/2 porcji i uzywam max 15g swiezych drozdzy. Czas pieczenia tez wychodzi krotszy. Przez pierwszy kwadrans w 230 stopniach a potem przez okolo 35 minut dochodzi w 200 stopniach.</p><p>Zawsze sie udaje polecam.</p><p></p><p>Aha nie robilam z krupczatki, tylko z 400g zwyklej pszennej 550 + 100g zytniej zurkowej, innym razem z samej 550. </p><p>pozdrawiam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aga9999, post: 661001, member: 2169"] Tez kiedys natrafilam na ten przepis na forum gazety i zrobilam, ale wg mnie za duzo drozdzy teraz robie z 1/2 porcji i uzywam max 15g swiezych drozdzy. Czas pieczenia tez wychodzi krotszy. Przez pierwszy kwadrans w 230 stopniach a potem przez okolo 35 minut dochodzi w 200 stopniach. Zawsze sie udaje polecam. Aha nie robilam z krupczatki, tylko z 400g zwyklej pszennej 550 + 100g zytniej zurkowej, innym razem z samej 550. pozdrawiam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
Top
Bottom