Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="elmagra" data-source="post: 835310" data-attributes="member: 175"><p>no i upieklam i tym razem moge stwierdzic ze upieklam chleb. najprawdziwszy. niestety nie jest to dzielo sztuki, ale kolor w srodku kromki ma taki jak na zdjeciach ajaj oprocz tych czarnych kropek (siemie?) no i moj ma wieksze dziury. ale...</p><p>i tu potrzebuje znow waszej pomocy:</p><p>jak rosl pierwszy raz to pilnowalam zeby nie przerosl, ale tak jakby mu ciezko bylo i rosl powoli</p><p>jak rosl w foremce to powiedzmy ze jak sie grzal piekarnik te 15 minut to tyle rosl, ale tez nie za wysoko. za to w piecu wcale prawie nie urosl a ostatecznie to i zmalal. no i srodek baaaaaardzo sie zapadl tak gdzies ponad 1cm glebiej od brzegow. mimo to nie ma zakalca, ale jest tr mokry (ale moze ten chlebek tak ma miec? czy nie?) </p><p>co tym razem zle bylo?</p><p>no i dodam ze wlalam o 75ml wody mniej zrobilam zaczyn i bez termoobiegu pieklam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elmagra, post: 835310, member: 175"] no i upieklam i tym razem moge stwierdzic ze upieklam chleb. najprawdziwszy. niestety nie jest to dzielo sztuki, ale kolor w srodku kromki ma taki jak na zdjeciach ajaj oprocz tych czarnych kropek (siemie?) no i moj ma wieksze dziury. ale... i tu potrzebuje znow waszej pomocy: jak rosl pierwszy raz to pilnowalam zeby nie przerosl, ale tak jakby mu ciezko bylo i rosl powoli jak rosl w foremce to powiedzmy ze jak sie grzal piekarnik te 15 minut to tyle rosl, ale tez nie za wysoko. za to w piecu wcale prawie nie urosl a ostatecznie to i zmalal. no i srodek baaaaaardzo sie zapadl tak gdzies ponad 1cm glebiej od brzegow. mimo to nie ma zakalca, ale jest tr mokry (ale moze ten chlebek tak ma miec? czy nie?) co tym razem zle bylo? no i dodam ze wlalam o 75ml wody mniej zrobilam zaczyn i bez termoobiegu pieklam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Chleb wieloziarnisty
Top
Bottom