- Cze 4, 2008
- 52
- 0
- 0
Składniki:
3/4 szkl. selera naciowego - pokrojony w plasterki
1/3 szkl. suszonych wiśni lub żurawin
1/3 szkl. rozmrożonego zielonego groszku
3 łyżki posiekanej natki pietruszki
1 1/2 łyżki majonezu
1 1/2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżka orzechów pekan lub włoskich - posiekanych i stostowanych
1 1/2 łyżeczki świeżego soku z cytryny
1/8 łyżeczki soli
1/8 łyżeczki pieprzu
Wykonanie:
Wszystkie składniki razem wymieszać i schłodzić.
Smacznego!
3/4 szkl. selera naciowego - pokrojony w plasterki
1/3 szkl. suszonych wiśni lub żurawin
1/3 szkl. rozmrożonego zielonego groszku
3 łyżki posiekanej natki pietruszki
1 1/2 łyżki majonezu
1 1/2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżka orzechów pekan lub włoskich - posiekanych i stostowanych
1 1/2 łyżeczki świeżego soku z cytryny
1/8 łyżeczki soli
1/8 łyżeczki pieprzu
Wykonanie:
Wszystkie składniki razem wymieszać i schłodzić.
Smacznego!