aga9999
Member
- Sie 22, 2006
- 974
- 0
- 0
Cinka @ 25 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=609520Jak by to powiedziec... jak posmarujesz minimalnie to rolada się po prostu sklei - jak dasz ciut więcej to wilgoć ze śmietany wsiąknie w placek i zostanie taka biała warstwa - u mnie na fotce widać to na środku - tam przy zwijaniu więcej śmietany się zebrało.
Za dużo napewno nie nasmarujesz bo ci śmietana spłynie z placka
Dzieki za odpowiedz Cinko![]()
..czyli mam sie nie bac?A ja myslalam ze z tej smietany wyjdzie taki kremik troszke a to wychodzi na to ze smietana robi za spoiwo..![]()
Rozumiem ze ma byc raczej gesta i procenty nie sa istotne.
Cinko, wiem ze mniej sody dalas a cukru nie ruszalas? Pelna szklanka?
Wybacz ze tak mecze nad ranem![]()