Nie mam pojęcia,ale ja bym dała odmrożone i odsączone. Moze też jutro zrobię ?
ela2225 Member Sty 28, 2006 6,033 9 38 Lis 5, 2008 #41 Nie mam pojęcia,ale ja bym dała odmrożone i odsączone. Moze też jutro zrobię ? Ostatnią edycję dokonał moderator: Lis 5, 2008
flamenco Member Lis 13, 2006 81 0 0 Lis 5, 2008 #42 Tę właśnie opcję bardziej brałam pod uwagę, dzięki
flamenco Member Lis 13, 2006 81 0 0 Lis 6, 2008 #43 Zrobione Bardzo dobre, kremowe, esencjonalne. U mnie dodatkowo ze szczyptą cayenne. Tylko trochę za słodkie jak dla mnie. Polecam czekomaniakom Załączniki czekoladowe_z_wi_niami_i_orzechami.jpg 68.4 KB · Wyświetleń: 0
Zrobione Bardzo dobre, kremowe, esencjonalne. U mnie dodatkowo ze szczyptą cayenne. Tylko trochę za słodkie jak dla mnie. Polecam czekomaniakom
flamenco Member Lis 13, 2006 81 0 0 Lis 6, 2008 #45 Dziękuję, ale wiesz co, do końca zadowolona nie jestem ze zdjęcia... Niestety lepszego nie zrobię; reszta ciasta poszła "w miasto" Acha, ja dodałam jeszcze cayenne, żeby przełamać smak.
Dziękuję, ale wiesz co, do końca zadowolona nie jestem ze zdjęcia... Niestety lepszego nie zrobię; reszta ciasta poszła "w miasto" Acha, ja dodałam jeszcze cayenne, żeby przełamać smak.
Margot Well-known member Cze 24, 2005 16,728 603 113 Lis 6, 2008 #47 wiesz z tym pieprzem to fajny pomysł Jak będę piekła to zrobię z cayenne