Bardzo dziękuję za przepis, co prawda nie jadłam ciacha, bo jestem na diecie, ale stoi od wczorajszego wieczora w lodówce i czeka na dzisiejszych gości. Z powodu pewnych lodówkowych braków (a nie mam jak wyjść z domu, bo siedzę z chorym synkiem) musiałam dopuścić się pewnych modyfikacji, co mam nadzieję, nie wpłynie znacząco na efekt koncowy...
I tak:
1.zamiast herbatników i krakersów upiekłam biszkopt
2.zamiast gotowania masy budyniowej, użyłam 2 budyni śmietankowych ugotowanych w 3/4 ilosci mleka + pół kostki masła
3.zamiast gotowego mleka skondensowanego sama zrobiłam masę toffi, gotując 0,5l mleka z 400g cukru, przez ok 1,5-2h mieszając często, na koniec po ostygnięciu zmiksowałam z 100g masła
I to chyba tyle z modyfikacji, mam nadzieję, ze goście pochwalą
Jak ukroję zrobię fotkę i wkleję
Pozdrawiam