Ciekawe pomysły na ozdobne torty

Status
Ten wątek został zamknięty.

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
h-elen @ 24 May 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=981059Jestem pełna podziwu dla tych, którzy tak pięknie szprycują
icon_smile.gif

Niewątpliwie, trzeba sporo poćwiczyć aby każda gwiazdka była tego samego rozmiaru...
Muszę koniecznie poćwiczyć...
Poćwiczyć i owszem bardzo wskazane, ale wcale nie jest przestępstwem różnorakość gwiazdek.
icon_smile.gif
Moje gwiazdki są bardzo urozmaicone.
icon_mrgreen.gif

A tak przy okazji ten kropkowy sposób chyba zwie się jopkowanie. Czy mam rację?
gruebel_2.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Jak piekę torty dla dzieci często korzystam z pomysłów na tej stronie. Są proste i dokładnie pokazane jest wykonanie.Różowy zamek który tu pokazywałam też podglądnełam na tej stronie.
howdini
lecker.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
chachu @ 9 Jun 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=986252Jo_anno!!!! Chyba będę musiała iść się leczyć. Ale najpierw chyba se takiego zrobie, choćby dla siebie
dump.gif

CUDOWNE!!
Dokładnie o tym sasmym pomyślałam, tak dla zaznania spokoju zrobić
icon_mrgreen.gif

A z tym leczeniem to nie wiem czy jest jakiś specjalista, który poradziłby sobie z takim zawansowaniem uzaleznienia.
icon_mrgreen.gif
rofl.gif

Moj tato jest "tortowy" i moze by tak na dzień ojca......
gruebel_2.gif
tylko ciągle brak czasu

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anna1 @ 10 Jun 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=986338Dokładnie o tym sasmym pomyślałam, tak dla zaznania spokoju zrobić
icon_mrgreen.gif

A z tym leczeniem to nie wiem czy jest jakiś specjalista, który poradziłby sobie z takim zawansowaniem uzaleznienia.
icon_mrgreen.gif
rofl.gif

Moj tato jest "tortowy" i moze by tak na dzień ojca......
gruebel_2.gif
tylko ciągle brak czasu
Masz racje, lekarz nic nie pomoże trzeba poprostu coś stworzyć!!
Mam propozycje. Ja zrobie dla ciebie a ty zrób dla mnie. Poczęstujemy się fotkami i moze jakoś się zaspokoimy póki co
wink.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
chachu @ 10 Jun 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=986383Masz racje, lekarz nic nie pomoże trzeba poprostu coś stworzyć!!
Mam propozycje. Ja zrobie dla ciebie a ty zrób dla mnie. Poczęstujemy się fotkami i moze jakoś się zaspokoimy póki co
wink.gif
daumen.gif
mniam.gif

Żeby tak jeszcze nie tylko patrzeć na zdjęcie a można było liznąć monitor i poczuć ten smak
rofl.gif

pierwszy krok już zrobiłam zakupiłam stelaż na tort trzypietrowy. Więc mozna powiedzieć, że zaawansowana w pracy jestem
icon_mrgreen.gif
dump.gif
rofl.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
A chyba piękny ten stelaz. Chętnie bym go obaczyła.
Obiecałam sobie że jak będę w Polsce to sobie sprezentuje jakiś ale jakoś takoś. Ceny np. na Tortowni są kosmiczne tak mi się wydaje. Chociaż gdybym miała pewność że ktoś sobie zażyczy taki tort to bym sie skusiła, póki co poprzestanę na moim plastikowym.
daumen.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Te stojaki chyba też mogą być. Podkładki co prawda piszą,że jednorazowe, ale plastikowe przekładki można przecież jeszcze wykorzystać.A i jeszcze któraś z Cinek szukała kiedyś już nie pamiętam w którym poście pudełek do tortów tak żeby nie trzeba było kupować po 500 sztuk. Tu można kupić niedrogie i pojedyńczo.
sweedecor
wink.gif

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
chachu @ 10 Jun 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=986594A chyba piękny ten stelaz. Chętnie bym go obaczyła.
Obiecałam sobie że jak będę w Polsce to sobie sprezentuje jakiś ale jakoś takoś. Ceny np. na Tortowni są kosmiczne tak mi się wydaje. Chociaż gdybym miała pewność że ktoś sobie zażyczy taki tort to bym sie skusiła, póki co poprzestanę na moim plastikowym.
daumen.gif
Także zakupiłam stelaż plastikowy( z Tortowni właśnie), ceny rzeczywiscie skutecznie odstraszaja mnie od metalowego, choc przyznam, że bardzo bym taki chciała mieć
dump.gif
icon_mrgreen.gif
Niedawno koleżnka zaproponowała, że jej mąż jak bedzie na urlopie mógłby taki stelaż pospawać, bo nic skomplikowanego : kawałak drutu i spawarka, muszę tylko pomysleć nad wzorem. A ja mam obiekcje, nie chciałabym go obarczać dodatkową pracą i tak on pracuje zawodowo a dodatkowo zajmuje się jeszcze gospodarstwem rodziców, więc biedak nie ma czasu na nic.
napewno nie wziąłby za to ani złotówki, ciastem także mu się nie zrewanżuję bo żona mu upiecze.
gruebel_2.gif
jeszcze pomyślę.

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Jo_anna1 @ 11 Jun 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=986709Także zakupiłam stelaż plastikowy( z Tortowni właśnie), ceny rzeczywiscie skutecznie odstraszaja mnie od metalowego, choc przyznam, że bardzo bym taki chciała mieć
dump.gif
icon_mrgreen.gif
Niedawno koleżnka zaproponowała, że jej mąż jak bedzie na urlopie mógłby taki stelaż pospawać, bo nic skomplikowanego : kawałak drutu i spawarka, muszę tylko pomysleć nad wzorem. A ja mam obiekcje, nie chciałabym go obarczać dodatkową pracą i tak on pracuje zawodowo a dodatkowo zajmuje się jeszcze gospodarstwem rodziców, więc biedak nie ma czasu na nic.
napewno nie wziąłby za to ani złotówki, ciastem także mu się nie zrewanżuję bo żona mu upiecze.
gruebel_2.gif
jeszcze pomyślę.
Ech tam kochana, rozumiem że zajety ale dlatego w ramach relaksu na urlopie stworzy dla ciebie cudowną patere którą bede podziwiać i zazdrościć
rofl.gif

Ja gdybym była w Polsce to już zapowiedziałam mojemu mezowi że z pewnoscią musiałby mi jakąś stworzyć. Pracował w firmie gdzie robia świeczniki, kwietniki i takie rózne gadzety. I tak jak mówisz wcale wiele nie potrzeba i dziwię sie że tak dużo one kosztują chociaż i tak nie ma takiej jaką ja bym chciała tak na 100%.
A co do rewanżu to może cos dobrego
cheers.gif
do żony ciacha. Z pewnością się dogadacie
wink.gif

Roman

Member
Sty 11, 2010
1,528
0
0
Witam serdecznie,
to jest 'Poker' tort ktory zrobilam dla mojego 'Boss' w pracy.
Pete uwielbia grac w pokera wiec na jego 70 urodziny postanowila zrobic ten tort.
Pete_004.jpg

Załączniki

• Pete_004.jpg
    Pete_004.jpg
    3.4 MB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Roman

Member
Sty 11, 2010
1,528
0
0
ops

Załączniki

• Pete_005.jpg
    Pete_005.jpg
    3.4 MB · Wyświetleń: 0
Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy