Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Chachu jopkowałam bitą śmietaną,ale żeby ładnie się wyciskała,musi być przed ubiciem bardzo dobrze schłodzona (ja wkładam do zamrażalnika na 15 do 30 min)Do tego cukier puder i zagęstnik typu śmietan fix(znalazłam ostatnio w kauflandzie paczuszki pakowane po 5 sztuk za 1,19 gr
Lilka....pierwsza odważyłas sie skorzystac z nauk Jo_anny...Brawo!!!
Joanno...torty schodkowe to twoja klasa...masz zdolną uczennicę!! Co tam zdolna...toż to prymuska....Brawo Lilka!!
Śliczny torcik!!
Bardzo efektownie to wygląda , choć nie ma sie co dziwić bo to naszej skromnisi
patent. Ja też skorzystam ale bliżej zimy, bo już od zeszłego roku mikołaj na saniach mi się marzy, zjeżdzający z takiej włśnie góreczki. Póki co pozazdrosciłam Jo_annie pantofelka.
ja na dzien chlopaka planuje moim dwom zrobic mini torcik z jezdnia i autami bo oboje sa fascynatami pojazow mechanicznych (jeden 23 a drugi 3 lata.. a tacy sami juz hehehehe..) bedzie mini bo nie planuje rzadnej imprezy tylko specjalnie dla nich jako niespodzianka (i frajda dla mnie bo dostalam juz nowy zestawik 8 kolorow zelowych z Wiltona juhu!!!!)