Nicki1 @ 21 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1051257dziękuję!
a macie jakieś sprawdzone małe tylki do rękawów lub cały zestaw, chciałabym kupić coś takiego, by móc tworzyć wzorki jak ten prosiaczek Granoli, świetny jest
dzieki Nicki1
ja mialam takie fajne tylko wlasnie w formie gwiazdki i mala gwiadke z plaska jedna strona i wczoraj jak robilam porzadek musialam przypadkiem wyrzucic moje tylki, jaka ja dzisiaj bylam wsciekla bo musialam zrobic to auto, dobrze ze mialam takie plastikowe koncowki od takiej tuby z kremem![]()
obcialam rog woreczka foliowego jakos poszlo
ale dalej jestem wsciekla bo musze nowy rekaw kupic z koncowkami![]()
sabinal @ 21 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1051333Ślicznie dziewczyny jopkujecie. Można powiedzieć - Nie samą masą człowiek żyje.Sabinal świetnie to ujęłaś podpisuję się obiema rękami![]()
h-elen @ 22 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1051925MOżesz kupić zestaw ale to spory wydatek. mam zestaw i wiem, że doskonale poradziłabym sobie kupując dosłownie kilka sztuk. Poniżej link gdzie możesz kupić bardzo dobrej jakości na sztuki.
http://www.przydasiownia.pl/akcesoria-cat-5-page-7.aspxo matko, jakie te tylki pod tym linkiem są drogiejak to standardowe polskie ceny to wspólczuje, aż przekopałam szufladę w poszukiwaniu starej faktury. Ja osobiście zamawiałam z tego sklepu, i jestem zadowolona. Patrząc na cenę to jest kolosalna różnica, za 22 tylki zapłacilam 17$ czyli jakieś 50zł, nie wyobrażam sobie kupić to samo w Polsce! przeciez to wyjdzie ok 300zł!!!!!! przesyłka do Europy tez nie była jakoś kolosalnie droga bo 14$, tylko jest pytanie, czy w Polsce zatrzymają taką paczkę do oclenia
?![]()
myprincesska @ 23 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1051990o matko, jakie te tylki pod tym linkiem są drogiejak to standardowe polskie ceny to wspólczuje, aż przekopałam szufladę w poszukiwaniu starej faktury. Ja osobiście zamawiałam z tego sklepu, i jestem zadowolona. Patrząc na cenę to jest kolosalna różnica, za 22 tylki zapłacilam 17$ czyli jakieś 50zł, nie wyobrażam sobie kupić to samo w Polsce! przeciez to wyjdzie ok 300zł!!!!!! przesyłka do Europy tez nie była jakoś kolosalnie droga bo 14$, tylko jest pytanie, czy w Polsce zatrzymają taką paczkę do oclenia
?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.