rastagatka @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007391Jo_anno1 rewelka!Młodzi muszą być zachwyceni, nie ma innej opcji![]()
![]()
![]()
![]()
A ja mam taki sam stelaż ale na razie grzecznie czeka w szafie na swoją kolej, może się kiedyś doczeka, jak patrzę na twój tort to już bym chciała....Dziękuję Rastagatkopanna młoda zazyczyła sobie aby był w odcieniach fioletu i absolutnie nie w stylu angielskim.![]()
Mój stelaż dzis debiutował.też długo czekałam i aż mnie skrecało z ciekawosci jak to będzie.![]()
Spes @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007498Jo_anno....nie szkoda go bylo oddac?przesliczny...![]()
Zastanawiam się jak przewozi sie takie konstrukcje?Dziekujęa ja tradycyjnie widzę tylko braki![]()
![]()
![]()
Poszczególne patery były przewożone osobno( tak jak na drugim zdjęciu) dopiero na miejscu zostaną złożone.
Przed chwila córka mnie pytała czy panna młoda była zadowolona jak odbierała. Odpowiedziałam, że tak i spytałam - a ty byś nie była zadowolona gdybyś taki dostała? Na to córka wzruszając ramionami rzecze:
- i z czego miałabym się cieszyc ja to widzę prawie co tydzień.
A teraz mówi:
- o nie ja na swój ślub nie będę brała tortu, o nie mam złe wspomnienia z dzieciństwa.
O ja matka wyrodna, jeszcze mnie dziecie w jaką psychoze popadnie![]()
![]()
![]()
![]()
sabinal @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007520Jo_anno jak zawsze cudo. A te kolory! Fiolet to mój ulubiony kolor. Trudno by mi było go oddać, zjeść zresztą też.
Gdzie kupiłaś ten stelaż? Ja chcę zamówić coś takiego:
stelażeŁo matko ale asortyment
Mój zakupiłam w tortowni :
http://www.tortownia.pl/sklep,761,55,Stela..._3pietrowy.html
Teraz oglądałam ten:
http://www.tortownia.pl/sklep,479,55,modec...y_3_patery.html jest w promocji.
Nie stać mnie było na metalowy więc zadowałam się plastikiem. Ale chyba w końcu się przełamię i skorzystam z propozycji męża koleżanki, który powiedział, że może mi taki metalowy zrobić.
ania-magda @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007529Także pochwalę, tort pięknyBardzo mi się podoba, naprawdę... a szczególnie ta precyzja. Ale mam dziwne wrażenie asymetrii na 1 zdjęciu, że biszkopt na dole jest mniejszy od tego pośrodku - ciekawy efekt.
Albo mam zwalony aparat albo zdjęć nie umiem robić.
W rzeczywistości najnizsze piętro było nie tylko szersze ale i troche wyższe- wedle życzenia odbiorcy.![]()
Jo_anna1 @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007527Ło matko ale asortyment
Mój zakupiłam w tortowni :
http://www.tortownia.pl/sklep,761,55,Stela..._3pietrowy.html
Teraz oglądałam ten:
http://www.tortownia.pl/sklep,479,55,modec...y_3_patery.html jest w promocji.
Nie stać mnie było na metalowy więc zadowałam się plastikiem. Ale chyba w końcu się przełamię i skorzystam z propozycji męża koleżanki, który powiedział, że może mi taki metalowy zrobić.Ja już ci kochana na ten temat pisałam, korzystaj, korzystaj jak możesz!! Taki tort zasługuje na wyjątkową oprawę![]()
Spes @ 23 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007570No pewnie..jak Ty widzisz w sowich dziełach braki, to takie "artystki" jak ja będą miały bana na forum za to, że sie osmielaja umieszczać zdjęcia swoich "tortów"...Ale to właśnie Wasze torty sa bardzo śliczne, zazdraszczam.
To napewno przez te moje pedantyczne zapędyWszystko musi być na swoim miejscu i w swoim czasie.![]()
Kwiatek musi być przechylony w odpowiednią stronę pod odpowiednim kątem i ciągle mi coś nie pasuje![]()
![]()
Kiedy układam ubrania w szafie to córki sobie kpią: mamo może poziomicę ci dać.....a nie ty nie potrzebujesz poziomicy.![]()
okruszek13 @ 24 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007657Buu a ja nie moge zobaczyc fotek bo wyskauje mi blad kodowania zawartosci
O a to czemumoże ja cóś zepsułam![]()
![]()
Jo_anna1 @ 24 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007698Ale to właśnie Wasze torty sa bardzo śliczne, zazdraszczam.
To napewno przez te moje pedantyczne zapędyWszystko musi być na swoim miejscu i w swoim czasie.![]()
Kwiatek musi być przechylony w odpowiednią stronę pod odpowiednim kątem i ciągle mi coś nie pasuje![]()
![]()
Kiedy układam ubrania w szafie to córki sobie kpią: mamo może poziomicę ci dać.....a nie ty nie potrzebujesz poziomicy.![]()
O a to czemumoże ja cóś zepsułam![]()
No niezle..poziomicę!!Moja Matuchna do dzisiaj przypomina mi fakt zamykania - dopychnia, przeze mnie, szafki ..kolanem!!Raz się zdrzyło...a już z tego legenda urosła!!![]()
![]()
Pozdrow swoje córki..juz je kocham!!!
Ale ubaw....poziomicę..nie potrzeba!!!![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.