ania-magda @ 25 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008117Piękne torciki![]()
Jo_anno1, konik piękny, na pewno był baaardzo smaczny. Czy ja dobrze widzę, że na nim jest masa cukrowa? Czy to się wszystko nie zapadło pod nią?Konik- kształt wyciety z jednego blatu biszkoptu i także wyjopkowany. Z masy cukrowej wycięłam siodło i pozostałe elementy uprzęży. Położyłam je wczoraj na schłodzonej masie śmietanowej dziś bardzo dobrze się trzymały.
A z serwetką pod buciki także eksperymentowałam, rozwałkowałam masę, wzięłam serwetkę bawełnianą i położyłam na masie, przejechałam wałkiem. Myślę, że wzór na serwetce którą uzyję następnym razem będzie wyraźniejszy.![]()
katarzyna1983 @ 25 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008143na razie skromny![]()
ale z nadzieja patrze w przyszlosc
Początek juz jestto teraz już z górki.![]()
katarzyna1983 @ 25 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008210mikrofali nie mam ale moze w piekarniku w temp. 50C?Żebyś nie przesuszyła tylko. Ja rozgrzewam w mikrofali przez kilka sekund więc musisz uważać.
pamiętaj, że nie od razu Rzym zbudowano, jak na początek jest bardzo dobrze![]()
Jo_anna1 @ 26 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008655dziękuje kochane![]()
A ja juz zastanawiam się co by tu zrobić na pierwsze urodziny dla dziewczynki.Tyle juz obejrzałam, szczególnie na obcojęzycznych stronach, po prostu piękności, ale gdziez mnie się porywać się z motyką...![]()
![]()
Moja droga nawet tak prostackie narzędzie jak motyka w twoich dłoniach zdziała cuda!!
Więc bądz porwana i atakuj!!
Marg @ 24 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007750Tak się głupio spytam. Dlaczego młodzi nie chcą tortów angielskich??Bo im się po prostu nie podobają?![]()
Osobiście też bym nie chciała, nie gustuję w tego rodzaju ozdobach.
Marg @ 24 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1007872Tak myślałam, ale to niekonsekwentne, w końcu kiecka ślubna jest niewygodna, a i tak Panny młode się w nie wbijają, żeby wyglądać.Moja była bardzo wygodna.![]()
chachu @ 27 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1008740Moja droga nawet tak prostackie narzędzie jak motyka w twoich dłoniach zdziała cuda!!
Więc bądz porwana i atakuj!!![]()
![]()
![]()
Chyba bardziej we mnie wierzysz niż ja sama.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.