dziunia @ 9 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1072917Odkąd na blogu Uli przeczytałam o piekarni Tartine z San Francisco: http://adamantwanderer.blogspot.com/2010/0...t-food-day.html od razu nabrałam chęci na spróbowanie croissantów albo morning buns.widzę, że nie tylko ja śledzę poczynania Uli za wielką wodą![]()
mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się stworzyć chociaż w 1 % podobnego, au pairskiego bloga, bo również zamierzam wyjechać.![]()
Joanna @ 27 Nov 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1219844Na tym, że walę ciastem o blat.
Ja też, ale walisz bez składania? Po prostu sobie rzucasz?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.