- Lis 21, 2006
- 15,028
- 3
- 0
Cukinia z fetą
Cukinię umyć, nie obierać, polroić w ukośne plastry grubości ok. 0.5 cm.
Panierować kolejno w rozmąconym jajku i w bułce tartej. Smażyć na oleju do zrumienienia z obu stron.
Podawać natychmiast z pokrojoną fetą, szczypiotem i papryką konserwową polaną sosem parmezanowym z dodatkiem czosnku.
Pyszny obiad!
Smacznego!

Cukinię umyć, nie obierać, polroić w ukośne plastry grubości ok. 0.5 cm.
Panierować kolejno w rozmąconym jajku i w bułce tartej. Smażyć na oleju do zrumienienia z obu stron.
Podawać natychmiast z pokrojoną fetą, szczypiotem i papryką konserwową polaną sosem parmezanowym z dodatkiem czosnku.
Pyszny obiad!


Smacznego!
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: