- Cze 25, 2008
- 3,857
- 0
- 0
Wykonanie szybkie i proste, smak bajeczny, kolory iście wiosennne a dostępne przez cały rok.
Składniki:
Umyj cukinie i przekrój wzdłuż by otrzymać 3 plastry z każdej cukinii.
Twaróg rozgnieć widelcem ze śmietaną, dodaj posiekany szczypiorek i rzodkiewkę, przypraw solą i pieprzem. Nałóż na plastry cukinii.
Smacznego!
Składniki:
- 2 cukinie wielkości ogórka szklarniowego
- kostka 250g twarogu
- 2-3 łyżki śmietany
- pół pęczka szczypiorku
- pęczek rzodkiewek
- sól, pieprz
Umyj cukinie i przekrój wzdłuż by otrzymać 3 plastry z każdej cukinii.
Twaróg rozgnieć widelcem ze śmietaną, dodaj posiekany szczypiorek i rzodkiewkę, przypraw solą i pieprzem. Nałóż na plastry cukinii.
Smacznego!
Ostatnią edycję dokonał moderator: