BeataJulia @ 14 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=539895myślę, że pomysł jest bardzo smakowity![]()
a jeśli chcesz mieć na torcie "prawdziwy" trawnik to możesz zabarwić barwnikiem spożywczym (takim jakim do kremów) wiórki kokosowe - wychodzi fajna trawa i bardzo szybko się ją robi![]()
wstaw koniecznie fotkę jak zrobisz, bo pomysł brzmi smakowicie
Ale super pomysl z tymi wiorkami, na przyszlosc pozostanie, nie zdazylam przeczytac.. Zrobilam tak jak w planach, wyszlo nie najgorzej. Uzylam gotowej bitej smietany w spray i to byl moj najwiekszy blad - od razu stracila forme, cale szczescie, ze kompletnie nie splynela. Wstawie zdjecie jak tylko bede miala - komorka nie robilam, wsrod tylu dzieci i calego zamieszania nie bylo czasu...Aparat nam zaginal w niewiadomy sposob, ale kuzynka meza robila zdjecia wiec jak tylko mi udostepni to pokaze. Ogolnie tort bardzo smakowal, masa cytrynowa jest naprawde dobra do przekladania, a biszkopt robilam z przepisu Hichotki.![]()
Cinka @ 24 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=629185A czemu ja fotek nie widzę...?
Ta masa tak wogóle ma zastygnąć na sucho? chyba nie...Nie widzisz fotek ?Nie wiem czemu...![]()
![]()
Z tego, co dziewczyny pisaly zrozumialam, ze zastyga. Nawet na zdjeciach widac w przekroju, ze kroic mozna. Zobacze jaka jutro bedzie. Po kilku godzinach, jak widac wyplywala sobie![]()
joannas @ 8 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=598191Dziewczyny, ta masa jest genialna. Tort wyszedł obłędny. PolecamWow,Twoj tort wyglada jak ogromny paczek![]()
Ostatnio codziennie paczki robie(nie wiem czemu) wiec,nic dziwnego,ze wszedzie paczki widze![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.