Czatnej śliwkowy

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
Zrobiłam go wczoraj.Jest pyszny.Dodałam tylko więcej przypraw(imbir,kardamon,kolendrę i cynamon)i więcej cukru bo śliwki były dość kwaśne.Chyba jeszcze go muszę dorobić bo z 1 kilograma śliwek dużo tego nie wyszło.
 

Ewenny

Member
Sty 3, 2010
420
0
16
ja też robiłam dwa tygodnie temu, bo już mi konceptu brakowało na przetwory śliwkowe
dobry przepis, ja dodałam więcej przypraw
używam do kanapek, duszonego mięsa i co tam mi przyjdzie do głowy
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy