vana @ 1 Sep 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1338400Zrobisz, jak zechcesz, najważniejsze, że Tobie pasuje.
Twoje zabawki, Twoje podwórko.
no cóż, nie miejsce na to w tym wątku, ale powiem jak to odebrałam...jak byś uważała, że używając ( świadomie) pędzelków z naturalnego włosia nie dbam należycie o higienę i odnoszę wrażenie, że raczej byś nie zjadła u mnie niczego...![]()
Cinko,
o pędzelkach z piór dzisiaj nawet sobie wspominałam, kiedyś u mnie w domu też się takich używało, o plastikach kiedyś nikt nie myślał.
BeataSz @ 1 Sep 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1338420no cóż, nie miejsce na to w tym wątku, ale powiem jak to odebrałam...jak byś uważała, że używając ( świadomie) pędzelków z naturalnego włosia nie dbam należycie o higienę i odnoszę wrażenie, że raczej byś nie zjadła u mnie niczego...
Beato, ale ja absolutnie nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało! Echh.
Naprawdę, bez żadnych podtekstów i ironii napisałam, że każdy robi tak, jak uważa- czy to ze względu na wygodę, czy inne upodobania. Jeden używa foremek silikonowych, inna osoba zwykłych blach- w przypadku pędzli jest tak samo.
Absolutnie Ciebie nie oceniam.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.