Nade mna, to te Baby sie wprost znecaja dajac kolejne posty w temacie i zdjecia![]()
![]()
CYTATZachęcacie mnie skutecznie. !!!!Nade mna, to te Baby sie wprost znecaja dajac kolejne posty w temacie i zdjecia![]()
No to i ja się dołożę![]()
Marzenie wlane przed chwilką do formy (jutro nie będzie okazji, żeby zrobić zdjęcie)
![]()
A tu jeszcze na dokładkę rodzynkowiec (też dopiero zrobiony)
![]()
Jutro będą na nim jakieś ozdóbki i okolicznościowy napis, bo to na 3 urodziny mojego wnuczka.
hazo @ 9 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=359861Ja robiłam z kremówki 36%. Łyżki rumu, to pewnie nawet nie poczują.
dzięki Hazo![]()
ela-c @ 10 Sep 2006 napisał:
mariquita @ 17 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=450701Mam pytanie, czym moze byc spowodowane ze masa autorki jest taka ciemna niemal czarna, moja wyszla jasna taka jak u Agaty, pewnie smak ten sam ale ten kolor za mna chodzi... czy to moze byc spowodowane rozna czekolada?jeśli użyłaś czekoladę mleczną to na pewno miało prawo być jaśniejsze![]()
mariquita @ 17 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=450714Uzylam dwie gorzkie i za rada jednej z forumowiczek dwie mleczneale az taka roznice to by spoodowalo?
mogło spowodować aż takąszczególnie jeśli gorzkie miały małą zawartość kakao![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.