Margot @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063866świetne ciasto na dekoracyjne pierniki, no może na wyrost piszę dekoracyjne bo w moim wykonaniu bombki krzywe straszniegwiazda tez krzywo wystrojona.
A Pani to chyba nikt dawno nie przełożył przez kolano i nie zlał cincinki, co krzywe? Gdzie krzywo? Ja uważam, ze są piękne i podziwiam Cię Ala nieustająco, że Ty masz w sobie tyle mocy i chęci.![]()
Margot @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063915no dobra ciut krzyweIzoldo skąd siły i chęci? Bo ja uwielbiam to robić i jeszcze jak widzę takie jak Mary ,Elki pierniki to nowa moc we mnie wstępuje![]()
Wy wszystkie trzy mi imponujecie, ale ja tylko chciałam dać znać, ze się z Pani powyższą wypowiedzią (co do krzywości) nie zgadzam. I ja chętnie następne krzywe i niepodobne będę oglądać, bo ja to już tylko oglądać mogę - u mnie w tym roku będą tylko jedne pierniczki dla alergików, ale nos mi podpowiada, że będą pyszne.
Izolda @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063922u mnie w tym roku będą tylko jedne pierniczki dla alergików, ale nos mi podpowiada, że będą pyszne.hm , bo pierniki potrzebują maki i miodu, trochę przypraw ,a reszta to już i tak nasze wymysły![]()
a taki antyalergiczny przepis jak wyjdzie dobrze to nie zgub może się przydać i innym
U mnie w domu czyść zostanie ,ale większość pierniczków jutro popakuję i podaruje
kamila @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063948Moje arcydzieła
Śliczne, ale śnieżynki najśliczniejsze![]()
h-elen @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063971Oto i moje![]()
Dodam, że najładniejsze trzy ostatnie aniołki, bo jeszcze ich nie popaćkałam![]()
Kamilo, ale Twoje wesolutkie
I Ty mówisz, że nie umiesz lukrować!? Piękne są, konik naprawdę wyszedł Ci super i aniołki i motylki.
A ja w tym roku chyba już nie zdążę zrobić takich puchatych pierniczków do lukrowaniaWczoraj zrobiłam cieniutkie Pepparkakor, dzisiaj pół dnia wyciągałam z foremek speculaasy.![]()
h-elen @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1063971Oto i moje![]()
Dodam, że najładniejsze trzy ostatnie aniołki, bo jeszcze ich nie popaćkałam![]()
Kamilo, ale Twoje wesolutkie
A SKAD MASZ FOREMKE KONIKA??? Ciagle takiej szukam...
Jola
iza-gr @ 20 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064289h-elen, dzięki za link, teraz nie będę mogła spać po nocach... Boże mój gdzie ja byłam jak Pan Bóg talenty rozdawał
Nie wszystkim równo rozdawano talenty... Ty pewnie masz inne, których brakuje plastykom![]()
![]()
A... dodam, że u mnie to nie talent... tylko, za przyzwoleniem Mistrzyni- zgapione
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.