LeNinka @ 20 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064518Śliczne wszystkie, ale ten konik!!!! Najśliczniejszy
Zdecydowanie konik po prostu boooski
Maraa @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064895To są już moje ostanie pierniki na choinkę. Koniki miały mieć jeszcze zdobienia, ale się rozchorowałam i na pocieszenie dostały tylko po czerwonej wstążeczce
Piękne, mam pytanie techniczne - na pierwszym zdjęciu na dole jest taka śnieżynka z lukrowym kwiatkiem/płatkiem śniegu wewnątrz - ten kwiatek to był ozdobną tylką robiony?
Maraa @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064899i jeszcze maleństwa
i wymęczone bombki
Uwielbiam koniki na biegunach, jak patrzę na te zdjęcia to nawet jeszcze bardziej. Koronkowe bombki - aż mi słów brak, taką reklamę zrobiłyście dziewczyny tym foremkom, że nic innego mi nie pozostaje jak zamówić po nowym roku komplecik i chyba ćwiczyć, ćwiczyć cały rok lukrowanie![]()
Margot @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064937o jasny gwint i to do potęgi entej![]()
kochana , ja myślałam ,że one są ,,gołe"
A one ubrane i to jak ,aaaaaa to jest cudeńko, cudeńko
a bombki pierwsza klasa , choć konie wymiatają wszystko
oto jeszcze jedne moje z tego ciastaAniołki z tymi mini główkami są rewelacyjne, zaraz muszę zobaczyć z której foremki wychodzą takie urocze pierniczki.
weerka @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064971Margot Maraa mogę tylko powtarzać
Weerka, wstawaj lepiej po dobroci z tych kolan, ba jak przełożę przez kolano...![]()
![]()
Giraffa @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064988Piękne, mam pytanie techniczne - na pierwszym zdjęciu na dole jest taka śnieżynka z lukrowym kwiatkiem/płatkiem śniegu wewnątrz - ten kwiatek to był ozdobną tylką robiony?Giraffa, ja nie mam ani jednej tylki do lukru.Te płatki robiłam zwykłym papierowym rożkiem i pędzelkiem.![]()
CYTATUwielbiam koniki na biegunach, jak patrzę na te zdjęcia to nawet jeszcze bardziej. Koronkowe bombki - aż mi słów brak, taką reklamę zrobiłyście dziewczyny tym foremkom, że nic innego mi nie pozostaje jak zamówić po nowym roku komplecik i chyba ćwiczyć, ćwiczyć cały rok lukrowanie
Nie wygłupiaj się, na wakacje z piernikowymi bombkami będziesz jechać?![]()
![]()
h-elen @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064992Dzięki za pochwały, niech Wam będzie, że ładne...
Maraa, przede wszystkim powrotu do zdrowia!!!Helen, dziękujęa pierniczki naprawdę ładnie polukrowałaś!![]()
Margot @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065061Giraffa, o tak tak , są śliczne , ja się przyznam ,że jednego anioła takiego pożyczyłam ,ale teraz już mam swojego tylko większego , z dalekiej Anglii do mnie przyleciał dzięki kochanym ludzikom stąd
Będę się rozglądać za taką foremką na przyszły rok![]()
Maraa @ 21 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065081Giraffa, ja nie mam ani jednej tylki do lukru.Te płatki robiłam zwykłym papierowym rożkiem i pędzelkiem.![]()
Nie wygłupiaj się, na wakacje z piernikowymi bombkami będziesz jechać?![]()
To tym bardziej chylę czoła![]()
A co nową modę wprowadzę![]()
h-elen @ 22 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1065207Aaaa, ja ślepota.... dopiero jak napisałyście o tyyych aniołach to je zobaczyłamAle one ładne... mam jeszcze jedną foremkę na zmarnowanie
(jakiś chyba biskup z Tescomy...) to zaraz będzie z niego doskonały janioł z małą główką![]()
Janiołek znacznie lepszy od biskupa![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.