Giraffa @ 22 Dec 2010 napisał:
sionia @ 19 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1064016H-elen, jak zrobiłaś włosy anielicom?przy okazji szukania śnieżynki natknęłam sie na pytanie ...
Praską do czosnku. Jak widać, nawet równo wyciska.
h-elen @ 25 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1066547A oto moje, wycięte pięklną śniezynkąSzkoda, że brokat nie sfotografował się![]()
Super, idealnie ażurki Ci wyszły![]()
h-elen @ 25 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1066548I anioły na święta założyły sukienki uszyte w ekspresowym tempie
Co tam sukienki, jakie one mają piękne fryzurki, każda inną, rewelacja![]()
Maraa @ 29 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1067910Wielka śnieżynka Helen obudziła we mnie uśpione pragnienie, jest doskonała!
Dzięki![]()
A myślisz, że dzięki komu zapragnęłam lukrować zagranicznekształty![]()
![]()
Śnieżynka przyszła dzień przed Wigilią, stąd ilośc ciasteczek była ograniczona do niezbednego minimum![]()
Dodam, że na choince wyglądaja cudnie. W przyszłym roku, jak Bóg da, zawieszę duuużo pierniczków. No i do realizacji planów jest mi niezbędna długa bombka (chyba ushii taką pokazywała)![]()
A tak serio, to chyba największą frajdę miałam z obdarowywania bliskich. Błysk w ich oczach był bezcenny. Młodsze pokolenie otrzymało koniki na biegunach, dojrzlsze - gwiazdy (w większości, jako dodatki do prezentów).
Jak dobrze, że na forum są pozytywni kusiciele![]()
miglietta @ 10 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1073343wiem, że to już nie pora na pierniczki, ale dzisiaj właśnie kupiłam super komplet foremek sklep Depot). polecam wszystkim.jest 18-to częściowy i w fajnym wiadereczku. opłaca się teraz kupić, bo był o 50% tańszy.Proszę pokaż, jakie![]()
U mnie tego sklepu niet![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.