Fantastyczny przepis - Elu dzięki wielkie!!!   
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
Robiłam z 1,5 porcji bo jak wsypałam do miski składniki 1 to wydawało mi się za mało  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 jak na nas. I już wiem że nastepny raz będzie z 2 porcji, bo najeść się tym nie mogliśmy  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
Fakt że 2 "czudaki"  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
  wystarczają aż nadto żeby sie najeść - ale ja bym to jadła 3 razy dziennie  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
Ciasto wyszło mi idealne - cudnie plastyczne, mąki nie dosypywałam - dokładnie wg przepisu i było bardzo ok. Jedynie na stolnicy troszkę przy wałkowaniu ale to normalne.
Farsz zrobiłam z mięsem z fileta kurczakowego drobno pokrojonego i podsmażonego, na tłuszczyku ze smażenia udusiłam cebuli sporo, pora troszkę, paprykę czerwoną, startą drobniutko marchewkę i 3 ząbki czosnku na sam koniec, dodałam mięsko i powstał fajnie wilgotny farsz  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
Wpadłam na pomysł zrobienia w tym cieście ruskich pierogów - bez gotowania, od razu podsmażone na złociuchno tak jak lubimy  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
Ciasto jest rewelacyjne - pycha  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 
Jeszcze raz dzięki  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
 autorce