- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
1 śmietanę (30%) – małą – zagotować
Wkruszyć do niej 2 tabliczki gorzkiej czekolady, rozpuścić, dolać trochę kawy
(bezkofeinowej)
Żelatynę rozpuścić
Wrzucić do gorącej masy czekoladowo kawowej
Dodać skórkę startą z 1 cytryny
1 małą śmietanę ubić, dodać trochę cukru pudru
Wymieszać z masą czekoladową
Do masy dodać pokrojoną drobno białą czekoladę
Do niedużych foremek włożyć plasterek cytryny, wlać masę
Odstawić do zastygnięcia
Wkruszyć do niej 2 tabliczki gorzkiej czekolady, rozpuścić, dolać trochę kawy
(bezkofeinowej)
Żelatynę rozpuścić
Wrzucić do gorącej masy czekoladowo kawowej
Dodać skórkę startą z 1 cytryny
1 małą śmietanę ubić, dodać trochę cukru pudru
Wymieszać z masą czekoladową
Do masy dodać pokrojoną drobno białą czekoladę
Do niedużych foremek włożyć plasterek cytryny, wlać masę
Odstawić do zastygnięcia
