- Lis 28, 2005
- 33,921
- 6,343
- 113
Krystyna9 @ 19 Aug 2018 napisał:index.php?act=findpost&pid=1636200e, nie przesadzaj. Ładnie wygląda.Mój zdecydowanie nie był taki ładny.![]()
Krystyna9 @ 19 Aug 2018 napisał:index.php?act=findpost&pid=1636200e, nie przesadzaj. Ładnie wygląda.Mój zdecydowanie nie był taki ładny.![]()
yrsa @ 19 Aug 2018 napisał:index.php?act=findpost&pid=1636199Opowiedz o przygodach
Najpierw do mieszanki mlek wlałam niechcący co najmniej pół szklanki wody, bo wstawiłam miskę do zlewu, by przy miksowaniu nie pryskać na wszystkie strony i oczywiście natychmiast zapomniałam, że w misce jest mleko, a nie resztki do mycia.W związku z tym dowaliłam soku z jeszcze jednej limonki... Potem stwierdziłam, że nie będę masy miksować, bo przecież sama stwardnieje w lodówce, więc herbatniki pokryte płynną masą zaczęły w niej pływać. Dokładałam więc kolejne warstwy ciastek, by je jakoś ujarzmić i przy piątej się udało.![]()
![]()
Joanna @ 19 Aug 2018 napisał:index.php?act=findpost&pid=1636208oczywiście natychmiast zapomniałam, że w misce jest mleko, a nie resztki do mycia.
Skąd ja to znam???![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.