Margot @ 12 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727175pychota!Moje w formie jagodzianekBoskie. Ślinotok do pasa.![]()
Margot @ 13 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727313aż się zarumieniłam ,dziękuje !
p.s te ciasto to najłatwiejsze w świecie drożdżowe w z wielkim efektemPotwierdzam, jest tak jak napisała Beata:" Tanie, łatwe w wykonaniu a jednocześnie pysznościowe". Też zrobiłam z tego ciasta jagodzianki, były pyszne.![]()
![]()
Margot, Twoje jagodzianki są piękne.![]()
catparker @ 17 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729256Lud_ zrobiłam je w kształcie podobnym do tego jaki mają drożdżówki w cukierniach, mi to właśnie kopertę przypomina ( rozwałkowuję ciasto i wycinam kwadraciki, później sklejam boki po skosie)
Chyba jestem nałogowcem, dzisiaj znowu upiekłam drugą partię, tak nam zasmakowały.
Dziękuję za tak smakowity przepis (wypróbowałam już wiele różnych kombinacji z drożdżowym ciastem, ale zawsze mi suche wychodziło. Zaraz po upieczeniu było OK, ale później robiło się twarde i ciężko było je jeść bez czegoś do popicia, a te drożdżówki są nawet jeszcze smaczniejsze następnego dnia)Aha, czyli kwadrat ciasta, rogi do środka, na środku ser, a po bokach kruszonka?![]()
Fajny patent, łączy to co lubię najbardziejSzkoda, że nie masz zdjęcia![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.