Shinju
Member
- Lis 26, 2006
- 9,694
- 12
- 38
Ilona @ 9 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=890389Na cinie nie mogę się doszukać ale zerknij tutaj KLIK.wielkie dzięki![]()
Ilona @ 9 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=890389Na cinie nie mogę się doszukać ale zerknij tutaj KLIK.wielkie dzięki![]()
Shinju @ 8 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=890306Wyglądają przepysznie. Zastanawiam się tylko jak zrobić z ciasta francuskiego takie wiatraczki. Zupełnie nie mogę sobie wyobrazić jak to poskładać, żeby takie wyszły.tutaj klik klik
jest ładnie pokazane jak zrobic takie wiatraczki
i jeszcze kwiatki
jak już się wie jak je zwijac to jest to banalnie proste
wypróbowałam
dużo ładniej wygladają niż zwyczajne kwadraty
asieja @ 9 Sep 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=890626tutaj klik klik
jest ładnie pokazane jak zrobic takie wiatraczki
i jeszcze kwiatkiO widzisz a ja nacinałam całkowicie na rogach moje wiatraczkiale w sumie w ciemno robiłam, bo coś mi wzór świtał a tez wczesniej nie sprawdziłam![]()
![]()
Jeszcze te kwiatki musze obadać![]()
![]()
imp_act @ 10 Nov 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=619874 Pokaż załącznik 19856Ale piękne. Jutro zrobię. Bo francuskie to chyba najlepsze w dniu zrobienia, prawda?
joannas @ 27 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=949999Ale piękne. Jutro zrobię. Bo francuskie to chyba najlepsze w dniu zrobienia, prawda?Niekoniecznie joanno. Mnie smakują również dzień później, kiedy poleżą.
joannas @ 27 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950061Serio? bo łatwiej by mi było zrobic je dzisiaj niz jutro rano. Ale bym chciala by były pyszne.Dla mnie serio.
Ciasto trochę obsycha i nie jest takie "ciągnące" jak bardzo świeże francuskie.
Ciągnące celowo w cudzysłowie bo nie wiem jak to określić. Nam takie świeże francuskie nie smakuje, dopiero jak poleży kilka godzin nabiera włąściwej IMO konsystencji.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.