Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Grahamki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 554276" data-attributes="member: 2980"><p>Ja rowniez dziekuje z przepis, grahamki zblizone smakiem do takich jakie kiedys jadlam w Polsce. Zrobilam tak jak Sini, jednak proporcje maki byly troszke inne. </p><p>1 szklanka maki chlebowej 65</p><p>2,5 szklanki maki pelnoziarnistej 80 (z grubszego przemialu, ale bez otrebow))</p><p>2,5 szklanki maki pelnoziarnistej 150 (sporo otrebow)</p><p>miod i sol jak w przepisie, drozdzy instant 1 czubata lyzeczka. Dzieki mace z grubszego przemialu wyszly moze mniej wytrawne buleczki, ale za to pyszne, o zwartym miazszu. W ogole jestem zachwycona ta maka z grubego przemialu, udalo mi sie kupic wczoraj swiezo zmielona z mlyna. Zapach nieziemski.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 554276, member: 2980"] Ja rowniez dziekuje z przepis, grahamki zblizone smakiem do takich jakie kiedys jadlam w Polsce. Zrobilam tak jak Sini, jednak proporcje maki byly troszke inne. 1 szklanka maki chlebowej 65 2,5 szklanki maki pelnoziarnistej 80 (z grubszego przemialu, ale bez otrebow)) 2,5 szklanki maki pelnoziarnistej 150 (sporo otrebow) miod i sol jak w przepisie, drozdzy instant 1 czubata lyzeczka. Dzieki mace z grubszego przemialu wyszly moze mniej wytrawne buleczki, ale za to pyszne, o zwartym miazszu. W ogole jestem zachwycona ta maka z grubego przemialu, udalo mi sie kupic wczoraj swiezo zmielona z mlyna. Zapach nieziemski. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Grahamki
Top
Bottom