A wlasciwie... czy ona ma juz cosik do wygniatania dziurek ? Bo tak dosc rowniutko masz je odcisniete.
Jest fajna, bo ma takiego dzyngla do dziurkowania i jednocześnie do wypychania uformowanego ciastka z foremki.
kasha @ 10 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=392123Matko jedyna, Agatko Ty jesteś z Kędzierzyna!!!!- dopiero teraz zauważyłam
mieszkałam tam przez 7 latek będąc dziecięciem
jak teraz wsiądzesz do autka to akurat zjem pół porcji, a druga połówka będzie dla Ciebie![]()
Oj Kasha a ja bezautowa jezdemz moją wadą wzroku to tak niebezpiecznie po ulicach sie panoszyć
ale dzięki za dobre chęci![]()
![]()
PS
Ale super z tym Kędzierzynem
Paulinka @ 10 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=392662Kasha, są śliczne![]()
a u mnie nie ma plusa :/ te foremki to jak w lidlu jak w promocji? Czy jako stały towar? Bo moze sie do Warszawy po nie wybiorę
To dlaczego Paulinka proszę Paulinki nie mówiła że chce?![]()
![]()
jutro albo w niedzielę podjedziemy i jak będą to kupię![]()
linette @ 10 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=392698Kasha - z pewną nieśmiałością pytam:
jeśli jeszcze będą te foremki i jeśli to nie będzie zbyt duży problem - to czy i dla mnie mogłabyś zakupić taką foremkę?
A jasne, że mogę![]()
kasha @ 10 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=392651Poszłam daleko, daleko do Plusa i kupiłam foremeczkę, JotHA jeśli jeszcze chcesz to mogę wysłać
Woooow.... szczeka mi opadla !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lece na priva z danymi, O to samo prosze Ciebie !
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.