Annaa @ 11 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=689467a ja mam takie głupie pytanie, czy mogę zamiast tego kremu dodać krem z torebki-kupny o smaku ajerkoniaku ?Nie ma głupich pytań!
Ofkors, że możesz użyć takiego gotowca (choć miłośników tego typu rozwiązań nie ma na forach kulinarnych zbyt wielu). Trzeba sobie czasem życie ułatwić![]()
Ilona @ 11 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=689487Ewalukas chyba z lidla karpatkowego uzywa
no![]()
ewelinko - przecież pisze że ostudzić![]()
ewalukas @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=704910no![]()
ewelinko - przecież pisze że ostudzić
tak się przejełam że
.musze kupić okulary .dziekuję .![]()
dzis mam pechowy dzień ale mam nadzieję że wszystko będzie okprzed chwilą wsypałam kaszę manną do gara zamiast kaszy jaglanej![]()
. nie dobrze nie dobrze a mama zawsze powtarzała rób jedno ....
wklepie fotke ja upieke ciacho
( jak upieke
a nie zakalec)![]()
ewalukas @ 16 May 2008 napisał:
Sinistra @ 11 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=689473Nie ma głupich pytań!
Ofkors, że możesz użyć takiego gotowca (choć miłośników tego typu rozwiązań nie ma na forach kulinarnych zbyt wielu). Trzeba sobie czasem życie ułatwić
A u mnie w domu ulubiona karpatka jest z kremem na soku odcedzonym od ananasa + posiekany ananas z puszki
Jak zrobiłam ten budyniowy to stwierdzili ,że dobry ,ale tamten jest pyszny ....![]()
![]()
A zdjęcia autorki przepisu![]()
![]()
Mała_Mi @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=704994można podwoić - ja np. przeważnie "obcinam" składniki o połowę, by ciasta były mniejsze, i nie szkodzi to przepisom. Przypuszczam więc, ze podwojenie tez ciastu nie zaszkodzi![]()
Ewelinko, na pewno warto także pobawić sie w napoleonkę https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=2...p;hl=napoleonka
Mówię "pobawić sie" , bo zchodzi się na tym naprawdę sporo czasu, ale efekt jest super
Mała Mi dziekuję za wspaniały przpis![]()
na pewno wypróbujedziś upiekłam karpatkę_ do jutra nic nie zostanie ( kocham karpatkę !!!!
< to moje ulubione ciacho )![]()
zastanawiam się tylko jak mam utrzymać stała wage jak ciągle jem smakocie wyszukane w cin cin![]()
![]()
ale to nie jest ważne dziś dostałam wspaniała wiadomośc i to się liczy
pozdrawiam
lecę po małą do przedszkola ( powinnam ją odebarć o 14 a ja dopiero wychodzę ... musiałam upiec 2 placek![]()
![]()
![]()
pozdrawiam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.