ewelinka111
Member
- Paź 13, 2007
- 894
- 2
- 0
sylwia18 @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=705109Ale apetyczna!
przepyszna
zostało nie całe poł blachy .... i dalej jemy .... pycha ... jutro o 12 już nie będzie kruszyny ...polecam![]()
sylwia18 @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=705109Ale apetyczna!
przepyszna
zostało nie całe poł blachy .... i dalej jemy .... pycha ... jutro o 12 już nie będzie kruszyny ...polecam![]()
ewelinka111 @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=705156dziekuje za przepis
cieszę się, że karpatka smakowała, u nas też szybko znika![]()
Nicki1 @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=705208cieszę się, że karpatka smakowała, u nas też szybko znika
pychota..![]()
pantera @ 16 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=705155Czy ten krem rzadki jest czy mi sie wydaje?aj dodałam mniej masłai był w sam raz aby wylac na ciacho . po wstawieniu do lodówki jest idealny![]()
![]()
![]()
fotke robiłam jak ciasto było przed włożeniem do lodówki![]()
Klosewik @ 20 May 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=706611Margot, czy gotujesz budyń tylko na soku czy też łączysz go częściowo z mlekiem ?
olcieek @ 8 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736128zdecydowania do nagrzanego.bardzo nagrzanego
Olcieek-tak gotuje ,,budyń" na soku anansaowym ,studzę i ukręcam go z masłem
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.