Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Jeśli chodzi o pomysły na kaszę jaglaną to całym sercem polecam Wam tą stronę: http://smakoterapia.blogspot.com/ prowadzoną przez znajomą blogerkę. Iw wie naprawdę wiele o zdrowym odżywianiu, uwielbia kaszę jaglaną i ma na nią mnóstwo wspaniałych pomysłów
Jak się pozbyć goryczy z kaszy? Zrobiłam i już drugi raz wywaliłam, bo była tak gorzka, że się nie dało jeść. I tę mam od pani z bazarku. I nie wiem, może ona jakaś stara czy co?
Dzisiaj kupiłam w lidlu kaszę jaglaną pakowaną w torebki jak ryż. Może ta będzie lepsza.
Łaaał! super przepis, ostatnio jadam wyłącznie jaglankę, najczęściej tylko z masłem albo ze skwarkami z boczku lub w zupie pomidorowej
, a taka pyszność to będzie świetna odmiana
Ale ja sie zbieralam do tego przepisu. Dzisiaj robie jako probe przed niedzielnym obiadem, bez natki bo nie mam. Będe miala 14 osob i nie wiem z jakiej ilosci robic, bo pewnie nie kazdy sie skusi....