Arribeth @ 1 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=642969Robię coś bardzo podobnego, tylko kluski wrzucam na patelnię do podsmażonej cebulki, wkruszam w to ser i podsmażam. Twaróg tak fajnie się wtedy topi a makaron robi chrupiący, mniammm. Już wiem co będzie jutro na obiad
Robię identycznie. Biały ser w sporą kostkę trzeba pokroić, jak się podsmaży to ma tki specyficzny smak, suuuperbez cebulki robię, tylko makaron, ser i sporo soli
pycha !![]()
Moi @ 24 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1028924A u mnie się robi jeszcze zupełnie inaczej:
kluchy, biały ser, bułka zrumieniona na maśle, sól. Chyba tej wersji jeszcze tu nie było.Dzisiaj nie, ale była na pewno u mnie taka wersja.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.