- Wrz 1, 2009
- 284
- 0
- 0
Nie wiem, czy jest tam retsept.no chcesz podzielić się z wami, to jest bardzo smaczny
Jeden z moich ulubionych dań latem
spróbuj dwa lata temu, to kapusty na Zakarpaciu po prostu zakochał się w niej! Teraz w domu I rób to zawsze bardzo smaczne przekąski warzywne.
Kalafior gotować przez kilka minut w osolonej wodzie, ostudzić, rozkładać na kwiatostan, zanurzyć każdy kwiatostan w mące, potem w bici jaj
rolki w płatkach migdałów, frytować, położyć się na papierowy ręcznik w celu usunięcia nadmiaru tłuszczu. Podawać jako przystawka do mięsa, ale ja osobiście love this kapusty właśnie tak, bez niczego
[Вложение = 45783: s640x480.jpg]

Jeden z moich ulubionych dań latem
Kalafior gotować przez kilka minut w osolonej wodzie, ostudzić, rozkładać na kwiatostan, zanurzyć każdy kwiatostan w mące, potem w bici jaj
rolki w płatkach migdałów, frytować, położyć się na papierowy ręcznik w celu usunięcia nadmiaru tłuszczu. Podawać jako przystawka do mięsa, ale ja osobiście love this kapusty właśnie tak, bez niczego
[Вложение = 45783: s640x480.jpg]
Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: